در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
با سلام.اگر بیمه سلامت همگانی ثبت نام کنم یارانه خانوار قطع می شه خیلی ها گفتن ثبت نام نکن چون یارانه ات قطع می شه.چه کار کنم لطفا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر بیمه سلامت همگانی (بیمه سلامت ایرانیان) بیمه درمانی پایه رایگان می باشد و در صورت استفاده دلیل برای قطع یارانه از این طریق نمی باشد

در صورت قطع شدن یارانه می تونید از طریق سایت رفاهی پیگیری نمایید و از علت قطع اطلاع پیدا نمایید:

www.refahi.ir/kernel/form

نکته : متاسفانه شرکت های کلاهبردار با معرفی خود به عنوان بیمه سلامت سعی بر فروش کارت های تخفیف در حوزه سلامت را دارند و با ادعای اینکه اگر نخرید یارانه شما قطع می شود مردم را به خرید این کارت ها اجبار کنن