در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط

سلام

دارم در سایت بیمه سلامت ثبت نام می کنن. خواسته شده است بین بیمه سلامت همگانی و ایرانیان انتخاب کنم.

برای ثبت درخواست، ابتدا خدمت مورد نظر خود را از لیست خدمت ها انتخاب کرده و در نهایت بر روی دکمه ثبت کلیک کنید. همچنین می توانید محل دریافت این خدمت را نیز تغییر دهید

دسته بندي بيماران خاص

  1. بیمه سلامت همگانی
  2. ايرانيان ( در اين نوع بيمه، کليه افراد ايراني فاقد پوشش بيمه، با پرداخت حق بيمه مصوب هيأت محترم وزيران، تحت پوشش بيمه قرار مي گيرند )

بعد برای طرح ایرانیان، 3 طرح وجود دارد که یکی 35% درصد تخفیف می دهد و یکی برای بیماری های خاص است.

کدام را انتخاب کنم ؟

1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

در مرحله ثبت نام در سایت بیمه سلامت دو طرح " پایه سلامت همگانی" و "ایرانیان" رو می بینید.

از لحاظ خدمات دهی این دو طرح فرقی با هم ندارن. از لحاظ هزینه ای، طرح پایه سلامت همگانی رایگان می باشد و برای طرح ایرانیان باید هزینه پرداخت شود.

در سال 95 دولت دستور داده که خدمات سازمان سلامت به طور رایگان در اختیار مردم قرار بگیره. پس شما طرح پایه سلامت همگانی که رایگان هست رو انتخاب کنید.

در سایت شون برای طرح ایرانیان پول می خوان که مشکل از سایت هست، شما همون طرح پایه سلامت همگانی رو انتخاب کنید.