در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
با سلام
ببخشید شما در این سایت اعلام میکنید بین دو بیمه سلامت همگانی و ایرانیان تفاوتی نیست اما در سایت بیمه سلامت هزینه ثبت نام سلامت همگانی رایگان و هزینه ایرانیان حدود 180 هزارتومان است. مگر میشه هیچ فرقی نکند؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

در مرحله ثبت نام در سایت بیمه سلامت دو طرح " پایه سلامت همگانی" و "ایرانیان" رو می بینید.

از لحاظ خدمات دهی این دو طرح فرقی با هم ندارن. از لحاظ هزینه ای، طرح پایه سلامت همگانی رایگان می باشد و برای طرح ایرانیان باید هزینه پرداخت شود.

در سال 95 دولت دستور داده که خدمات سازمان سلامت به طور رایگان در اختیار مردم قرار بگیره. پس شما طرح پایه سلامت همگانی که رایگان هست رو انتخاب کنید.

در سایت شون برای طرح ایرانیان پول می خوان که مشکل از سایت هست، شما همون طرح پایه سلامت همگانی رو انتخاب کنید.