در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (120 امتیاز)
با سلام
من یک کارگاه خدمات صوتی و تصویری و خانگی دارم که برای نصب و راه اندازی این وسایل گاها به منازل و ادارات و... میروم و مشاهده شده که بعضی از این وسایل دارای  ضمانت نبوده و در بعضی مواقع ضمانت معتبری ندارندو مشتری خوهان خدمات و ضمانت میباشد.

سوال من  اینست آیا امکان دارد تا من با بیمه قراردادی ببندم و از این طریق دستگاههای مذکور را بیمه نموده و در صورت بروز عیب جوابگو باشم و خدمات بدهم ؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. دوست عزیز خود تولید کننده محصول میتواند کیفیت محصول خود را بیمه کند. شما که اقدام به نصب میکنید فقط میتوانید مسولیت خود را بیمه کنید که در صورت اسیب و مقصر شناخته شدن ،شرکت بیمه خسارت وارده به اشخاص ثالث را جبران کند