در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام سوال من در مورد بیمه لوازم خانگی صوتی و تصویر ( تلویزیون ) است یکی از دوستان من یک کارخانه تولید لوازم خانگی دارد من می خواستم بدانم در مورد بیمه این محصولات چگونه می توانم از خدمات بیمه استفاده کنم؟ آیا باید مصرف کننده کالای خریداری شده خود را بیمه کند یا اینکه تولید کننده هم می تواند کالای تولید خود را بیمه کند تا در زمانی که کالا به دست مشتری میرسد کالا علاوه بر گارانتی دارای بیمه نیز باشد؟
1 پاسخ
توسط
امکان اخذ بیمه نامه جهت تولید کننده میسر میباشد ،در سه بیمه نامه 1 کیفیت محصول 2 خسارت ناشی از حوادث 3 حوادث و خطرات مرتبط با کالا