در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (120 امتیاز)
باسلام
لطفا شرایط - مزایا - مبلغ حق بیمه و مراحل بیمه نمودن لوازم خانگی در قبال استفاده کننده را و شرکت های بیمه ای که این نوع بیمه را ارایه می دهند بیان فرمایید.
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. اکثر شرکتهای بیمه این بیمه نامه را ارائه میدهند .برای اعلام نرخ میبایست فرم پیشنهاد بیمه نامه را تکمیل و به همراه کاتالوگ ارسال نمایید. لازم به ذکر است قبل از خرید بیمه نامه باید مجوز استاندارد سازمان استاندارد ایران را هم داشته باشید. برای خرید این بیمه نامه با توجه به حساسیت موضوع حتما از کارگزاران بیمه مشاوره بگیرید تا در شرایط خصوصی بیمه نامه برای پوشش بهتر کمکتان کند.