در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)

سلام

 من میخام  بیمه عمر  رو بصورت یکجا  بخرم و دیگه پول ندم،حداقل  پولی که باید بدم برا اینکه بازخرید بیمه ارزشش زیاد باشه چقده؟؟؟(قرارداد سی ساله)

به ازای هر ده میلیون تومن که در خرید یکجا صورت میگیره بصورت تقریبی با ماهیانش چقد تو سال اول در میاد؟؟؟با کلیه ی  پوشش ها

ممنون

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز بسیاری از شرکت ها این شرایط رو برای بیمه گذار دارند که تمام حق بیمه یکجا پرداخت بشه و دیگه مبلغی پرداخت نشه (مثل پاسارگاد ، بیمه ما و ...)

همچنین برخی شرکت ها برای این مسئله طرح های ویژه در نظر گرفتن مثل طرح خودپرداخت کارآفرین

از مزایای این نوع بیمه ها سود بیشتر بیمه نامه،داشتن صندوق بزرگتر و همراه بودن سود در صورت فسخ از همان روز اول می باشد.

میتوانید جهت اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

طرح خودپرداخت بیمه کارآفرین

برای محاسبه میزان سود در این طرح ها جدول ارائه خواهد شد چرا که میزان اندوخته وابسته به مسائل مختلف مانند سن،پوشش ها و غیره خواهد بود.