در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (400 امتیاز)
سلام

بیمه عمر کار افرین اقساطش سالانه است ؟ حداقل ان چقدره؟

اگر هست به جر این شرکت ، شکرت های دیگه هم فقط پرداخت سالانه دارن؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز شرکت بیمه کارآفرین برای بیمه های عمر به صورت انفرادی پرداخت سالانه و برای شرکت های بالای 50 نفر پرداخت اقساطی و سالانه را در نظر گرفته است.

این مبلغ برای طرح های معمول حداقل پانصد هزار تومان و حداکثر شانزده میلیون تومان می باشد.

همچنین برای طرح های خودپرداخت حداقل 10 میلیون تومان و حداکثر 200 میلیون تومان می باشد.