در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 90 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی

افراد شاغل در کارگاهها باید قابلیت و استعداد جسمانی‌متناسب با کار های مرجوع داشته باشند بدین منظور کارفرمایان‌مکلفند قبل از به کار گماردن آنها ترتیب معاینه پزشکی آنهارا بدهند.

در صورتی که پس از استخدام مشمولین قانون معلوم شود که‌نامبردگان در حین استخدام قابلیت و استعداد کار مرجوع رانداشته و کارفرما در معاینه پزشکی آنها تعلل کرده است وبالنتیجه بیمه‌ شده دچار حادثه شده و یا بیماریش شدت یابدسازمان تامین خدمات درمانی و این سازمان مقررات این قانون‌را درباره بیمه‌ شده اجرا و هزینه‌ های مربوط را از کارفرماطبق ماده ۵۰ این قانون مطالبه و وصول خواهند نمود.

آخرین اصلاحات قانون بیمه تامین اجتماعی