در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 79 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۷۹ قانون تامین اجتماعی

در مورد مستخدمین شرکت های دولتی که به موجب قانون اکثریت سهام آنها متعلق به بخش خصوصی شده یا بشودبه ترتیب زیر رفتار خواهد شد

  1. مستخدمین مشمول ماده ۳۳ مقررات استخدامی شرکت های دولتی‌و مستخدمین شرکت های دولتی که مشمول مقررات بازنشستگی ووظیفه خاص بوده‌اند تابع مقررات بازنشستگی و وظیفه موردعمل خود خواهند بود.
  2. مستخدمین شرکت های دولتی که مشمول قانون بیمه‌ های اجتماعی‌هستند مشمول مقررات این قانون خواهند شد.
  3. سایر مستخدمین تابع مقررات قانون حمایت کارمندان در برابراثرات ناشی از پیری و از کارافتادگی و فوت خواهند شد.

نحوه احتساب سوابق خدمت دولتی مستخدمین مذکور در بند های‌ ۱ و ۳ و میزان پرداخت کسور بازنشستگی توسط مستخدم و کارفرما و همچنین ترتیب تعیین حقوق بازنشستگی و وظیفه مستخدمی آنان به موجب آئین‌نامه‌ای خواهد بود که توسط وزارت رفاه‌ اجتماعی با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور به تصویب شورای عالی تامین اجتماعی می‌رسد.

قانون تامین اجتماعی با آخرین اصلاحات