در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 68 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ماده ۶۸ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده زن یا همسر بیمه‌ شده مرد در صورتی که‌در طول مدت یکسال قبل از وضع حمل حق بیمه شصت روز راپرداخته باشد از کمکها و معاینه‌ های طبی و معالجات قبل اززایمان و حین زایمان و بعد از وضع حمل استفاده خواهد کرد.

سازمان تامین خدمات درمانی بنا به درخواست بیمه‌ شده می‌تواندبه جای کمک های مذکور مبلغی وجه نقد به بیمه‌ شده پرداخت‌نماید ، مبلغ مزبور در آئین‌نامه‌ای که از طرف هیات مدیره‌تامین خدمات درمانی تهیه و به تصویب شورای عالی سازمان‌می‌رسد تعیین خواهد شد.

متن قانون بیمه تامین اجتماعی