در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 52 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

ماده ۵۲ قانون تامین اجتماعی

مانده درآمد پس از وضع مخارج و کلیه درآمد های‌حاصل از خسارات و زیان دیرکرد و بهره سپرده‌ها و سود اوراق‌بهادار و سود سرمایه‌گذاری‌ها و درآمد حاصل از فروش و یا واگذاری و یا بهره‌برداری از اموال سازمان کلاً به حساب ذخائر منظورخواهد شد.

  • تبصره شورای عالی سازمان هر سال به پیشنهاد هیات مدیره‌از محل ذخایر مبلغی جهت خرید اموال غیرمنقول و ایجاد ساختمان‌ هایا تاسیسات و تجهیزات جدید که اعتبار آن در بودجه سازمان تامین نشده باشد تخصیص خواهد داد.

قوانین جدید تامین اجتماعی