در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 50 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

ماده ۵۰ قانون تامین اجتماعی

مطالبات سازمان بابت حق بیمه و خسارات‌تاخیر و جریمه‌ های نقدی که ناشی از اجرای این قانون یا قوانین سابق بیمه‌ های اجتماعی و قانون بیمه‌ های اجتماعی روستائیان باشد ،همچنین هزینه‌ های انجام شده طبق مواد ۶۶ و ۹۰ خسارات مذکور درمواد ۹۸ و ۱۰۰ این قانون در حکم مطالبات مستند به اسناد لازم‌ الاجرابوده و طبق مقررات مربوط به اجرای مفاد اسناد رسمی به وسیله‌ مامورین اجرای سازمان قابل وصول می‌باشد.

 آئین‌نامه اجرائی این‌ ماده حداکثر ظرف شش ماه از تاریخ تصویب این قانون از طرف سازمان‌ تهیه و پس از تصویب وزارت رفاه اجتماعی و وزارت دادگستری به‌موقع اجراء گذارده خواهد شد.

تا تصویب آئین‌نامه مزبور مقررات این‌ماده توسط مامورین اجرای احکام محاکم دادگستری براساس آئین‌نامه‌ماده ۳۵ قانون بیمه‌ های اجتماعی اجراء خواهد شد.

قوانین جدید تامین اجتماعی