در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ماده 44 قانون جدید تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

ماده ۴۴ قانون تامین اجتماعی

هیات‌ های تجدید نظر تشخیص مطالبات درمراکز استانها با شرکت افراد زیر تشکیل می‌شود.

نماینده وزارت رفاه اجتماعی که ریاست هیات را به عهده‌خواهد داشت.

یکنفر از قضات دادگستری به انتخاب وزارت دادگستری.

یکنفر به انتخاب شورای عالی تامین اجتماعی.

نماینده سازمان به انتخاب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل‌سازمان.

یکنفر به عنوان نماینده کارفرما به انتخاب اتاق بازرگانی‌و صنایع و معادن ایران در مورد بازرگانان و صاحبان صنایع‌یا یک نفر نماینده اتاق اصناف در مورد افراد صنفی و صاحبان‌حرف و مشاغل آزاد.

آراء هیات تجدید نظر قطعی و لازم‌الاجرا است.

  • تبصره. هیات‌ های بدوی و تجدید نظر تاریخ رسیدگی‌را به کارفرما ابلاغ خواهند کرد و حضور کارفرما برای ادای توضیحات بلامانع است.

اصلاحیه قانون تامین اجتماعی