در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
سلام من بیمه بیکاری  سلامت ایرانیان دارم میخام پلیپ بینی وانحراف آن  را درمان کنم راهنمایی بفرماییدبرای بیمه تکمیلی چقدربایدهزینه کنم وچنددرصدازهزینه عملم را بیمه میده
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه بیکاری، دفترچه تامین اجتماعی را شامل میشود و به بیمه سلامت ارتباطی ندارد.

اگر منظورتان این است که دفترچه بیمه سلامت دارین باید خدمت تون عرض کنم که بیمه سلامت به هیچ وجه بیمه تکمیلی ندارد و افرادی که در حال حاضر به اسم بیمه تکمیلی بیمه سلامت دارن از افراد ثبت نام میکنن،کلاهبرداری و کارشون جرمه.

اینها جاهایی رو برای ارایه خدمات پزشکی باهاشون قرارداد بستن و اصلا بیمه تکمیلی نیستن و حق عضویت هاشون از نفری ۱۹۵،۰۰۰ تومان تا ۴۰۰ هزار تومان سالانه دریافت میکنن.

در صورتیکه ثبت نام بیمه تکمیلی شرایط داره و با این حق بیمه ها هم خدمتی داده نمیشه و فقط صرفا قصد بیشترشون کلاهبرداریه.

اگر هم باهاتون قرارداد ببندن و شما بخواین ازشون شکایت کنین،باید بیشتر از اون مبلغ،وقت و زمان خودتون رو برای شکایت هدر کنین،و معمولا از شکایت منصرف میشین.

این دقیقا همون چیزیه که این افراد به دنبالش هستن.