در بیمه درمان تکمیلی توسط
باسلام

خانمی 35 ساله هستم که پای راستم دارای انحراف از قسمت زانو شده و با ید عمل شود بیمه سلامت دارم  آیا میشود بیمه تکمیلی هم داشته باشم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بيمه عقدي است كه طي آن خطر قريب‌الوقوعي كه ممكنست براي دارائي ـ فعاليت يا جان فردي پيش آيد را به شركت بيمه منتقل مي‌كند تا طي آن زيان مادي ناشي از خطر را جبران نمايد.

بنابراین شما اگر هم  تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بگیرید شامل دوره انتظار میشوید

موضوع بيمه پرداخت هزينه هاي بيمارستاني و جراحي ناشي از بيماري و حوادث احتمالي طبق شرايط مقرر در اين بيمه نامه مي باشد.

در صورتی که شما عضو اتحادیه یا صنف خاصی باشید که بالای 1000 نفر باشند دوره انتظار درمان حذف می گردد.

جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید