در لیست بیمه توسط (329,890 امتیاز)

با سلام

شرکت ما از یک سال پیش به صورت دانش‌بنیان ثبت شده است ولی به این دلیل که چندین ماه غیر فعال بوده اقدام به گرفتن کد کارگاهی نکرده ایم.

حال که حدود دو ماه از فعالیت شرکت میگذرد میخواهیم که کد کارگاهی گرفته و لیست افراد را به بیمه معرفی کنیم. بنده به همین دلیل چند سوال داشتم.

۱- بیمه را از چه ماهی حساب کنیم که هم با جریمه کمتر مواجه شویم ( اگر جریمه ای قرار است پرداخت شود) و هم بتوانیم برای تمدید دانش‌بنیان بودن شرکت برای سال بعد اقدام نماییم.

2- شرایط کارگاه کوچک و معاف شدن از پرداخت 23 درصد بیمه کارفرما چیست

3- آیا روند بیمه شدن برای شرکت دانش‌ بنیان فرق میکند؟

** لطفا سوالات خود را جداگانه مطرح نمایید، برای مشاهده پاسخ بر روی سوال کلیک نمایید.

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شرایط بیمه با مالیات متفاوت می باشد

در صورتی که شما عدم فعالیت داشته باشید نیازی نیست برای دریافت کد کارگاه و ارسال لیست بیمه اقدام کنید ولی در صورتی که فعالیت شرکت را می خواهید شروع کنید و کارمند اسخدام کنید برای دریافت کد کارگاه و ارسال لیست بیمه باید اقدام نمایید.

در ضمن درصورتی که کارمند نداشته باشید و خود شما کار کنید و نیازی به بیمه تامین اجتماعی نداشته باشید (جهت ارایه هزینه به مالیات یا پوشش بیمه ای و سابقه بیمه) نیازی نیست که برای دریافت کد کارگاه اقدام نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار

مدارک لازم برای دریافت کد کارگاه

لیست شعب تامین اجتماعی