در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
بیمه مسافرتی به آلمان را دارم الان گوشم درد گرفته است چگونه می توانم از آن استفاده نمایم
4 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام بيمه نامه شما رايس شرتز هست يا sos سمت چپ بالا بيمه نامه كلمه sos هست يا rs  قطعا به همراه بيمه نامه يكًدفترچه به شما داده شده صفحه اول شماره تلفن هست اگر بيمه نامه شما rs باشد شركت رايس شرتز المان در برلين هست شما تماس بگيرين شماره بيمه نامه و شماره پاسپورت اعلام فرماييد  و مشكل خودتون بگين اگر شماره حساب خارج دارين اعلام مي كنيد به همراه صورتحساب. واريز مي كنن اگر هم نه مدارك بيمارستاني صورتحساب ها صفحه اول پاسپورت صفحه مهر ورود خروج ويزا و يك درخواست به شعب بيمه دانا مراجعه فرماييد در ايران ضمنا اگر قدرت پرداخت صورت حساب ندارين  بابيمه كه تماس گرفتين اعلام نماييد خودشون با مركز درماني هماهنگ مي كن
توسط (109,610 امتیاز)
با تشکر بابت پاسخ تون