در سایر توسط
من  بیمه مسافرتی 92 روزه مولتی گرفتم  و برای یکبار سفر با ویزای سینگل استفاده کردم . آیا برای درخواست ویزای جدید می توانم همان بیمه  نامه را به سفارت ارائه بدهم؟ مدت اعتبار بیمه نامه مولتی  چه مدت می باشد؟

با تشکر
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

مدت اعتبارش از تاریخ روزی که مهر خروج از کشور در پاسپورتتون هست به مدت 92 روز بیمه نامه تون.

در بیمه نامه های مولتی افراد چون مراجعه مکرر به کشور دارند، به میزان کل سفرشون بیمه نامه تهیه میکنند و طی ورود و خروج به کشور بیمه نامه منقضی نمیشه. اما در بیمه نامه با نوع مسافرت سینگل، به محض بازگشت فرد از سفر، بیمه نامه تموم میشه و تعهداتش پایان میپذیره ولو اینکه از مدت بیمه باقی مونده باشه.

پایدار باشید