در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر. همسر من مدت پنج ماهه تویه شرکت مشغول به کاره از ابتدای فعالیت کارفرما بهشون گفتن که بیمه نمیکنن وهمسرم قبول کردن که کل حق بیمه رو از حقوقش برداره ازونجایی که کارشودوس داره نمیخواد باکارفرماش به مشکل بخوره وکارشوازدست بده اما من نگران اینم که وقتی بخوان قراردادو تمدید کنن باز اینطوری به نفع کارفرماش بشه لطفا یه راهکار بدید که بدونم باید چیکار کنیم اینجوری بهمون واقعا ظلم میشه.

ممنون اگه درصورت بستن قرارداد جدید کارفرما باز قبول نکنه حق بیمه رو پرداخت کنه میشه ازش شکایت کرد بخاطراین مساله که کل حق بیمه رو از حقوق کارگر ریخته؟

لازم به ذکره که حقوقی که اعلام کردن به بیمه کمتر از حقوقیه که پرداخت کردن
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد. کارگر میتواند نسبت به الزام کارفرما به واریز حق بیمه ، با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه اقدام نماید. اگر کارگر بخواهد میتواند از کارفرما شکایت نماید. در صورتیکه حقوق پرداختی کارگر بیشتر از حق بیمه واریزی وی می باشد میتواند با مدارک مورد اثبات ، نسبت به ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نماید.