در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
سلام بنده چند ماه پیش تصادف کردم و راننده مقصر همکاری لازمه رو انجام نمیده در صورتی که منم تحت درمانم و خواستار الحساب دیه هستم ولی چون راننده بیمه نامشو نذاشته روی پرونده منم دنبالشو نگرفتم که یک نفربه منم گفت تو این شرایط هم میتونی الحساب بگیری باید استعلام ازبیمه بگیری توخدا راهنمایی کنید استعلام بیمه ازطریق دادگاه چطوریه
1 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)

باسلام خدمت دوست گرامی

باتوجه به عدم همکاری راننده مقصر ، بهترین راه مراجعه به مراجع قضایی ،تشکیل پرونده و اقدام ازاین مسیر است.

در زمان وقوع حادثه مدارک خودروها توسط پلیس ضبط خواهد شد وشما می توانید طبق شماره شاسی یا موتور خودروی مربوطه استعلام اخرین بیمه نامه ی خودرو مقصر رو مشاهده کنید.

جهت استعلام بیمه نامه به سایت بیمه مرکزی مراجعه بفرمایید.

لینک استعلام بیمه مرکزیhttp://khodro.centinsur.ir:8092/policysearch1.aspx