در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
اینجانب چند روز پیش با خودروی پراید 3ماه کارکردم به شدت به جدول کنار جاده برخورد کردم و دچار واژگونی خودرو شدم و خودرو به شدت آسیب دیدش و فقط به خودروهه بنده خسارت وارد شدش.

 افسر راهنمایی و رانندگی چون مشروبات الکلی استفاده کرده بودم از دریافت کروکی و گزارش به من امتنا میکند و به همین دلیل نمیتوانم از کروکی برای بیمه بدنه استفاده کنم.

 آیا میشود از طریق دادگاه درخواست کارشناس برای کروکی فرضی بکنم تا از بیمه بدنه استفاده کنم؟ لطفا راه حلشا برای اینکار بگید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که علت حادثه مصرف  مشروبات الکی باشد بیمه بدنه هیچ تکلیفی برای پرداخت ندارد و حتی  اگر کروکی هم داشته باشین قابل پرداخت نیست