در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (3,660 امتیاز)
پرداخت خسارت برای مأموریت های خارج از كارگاه با ارائه چه مداركی و جهت چه اشخاصی در بیمه مسئولیت صورت میگیرد؟!
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
پرداخت خسارت منوط به خریداری الحاقی ماموریت های خارج از كارگاه و ارسال كتبی اسامی كاركنان قبل از اعزام به ماموریت خارج از محدوده مكانی بیمه نامه و كلیه مدارك و مستندات مربوط به دریافت خسارت و طبق شرایط خصوصی و عمومی بیمه نامه قابل بررسی و محاسبه است.