در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام من در ساختمانی مشغول کار بودم که در یک حادثه از ارتفاع زانوی پای راستم اسیب دید و با پارگی منیسک و رباط صلیبی و رباط قدامی ACl دچار اسیب جدی شدم ساختمان بیمه داره و کارفرما کار را به پیمانکار اصلی و جزء واگذار کرده که در نظریه کارشناسی کارفرما 20%پیمانکار اصلی 40%و پیمانکار جزء40% مقصر شناخته شده اند در بیمه نامه کلوز 6 فعال میباشد نحوه پرداخت دیه به چه صورت خواهد بوو ایا کل خسارت من را بیمه خواهد داد چون کلوز 8. بیمه نامه فعال نمیباشد و پرونده من به دادسرا رفت و منتظر حکم دادسرا هستم شرایط چگونه است با تشکر از پاسخهای شما خوبان
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی برای  شما دارم

سوال بنده اینه که اگر ساختمان بیمه نمیداشت شما دنبال جبران خسارتتون نمیرفتید ؟

حالا کلوز ۶ باشه یا نباشه شما به هرحال به نسبت تقصیر کارفرما و پیمانکار باید جبران خسارت بشید
چه از بیمه چه از جیب شخصی اقایون