در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نمایش از نو
اگه در مهلت مقرر حق بیمه کارگران ساختمانی پرداخت نشه وچند روز بعد از اخرین مهلت واریز بشه ایا بیمه شون باطل میشه یا با پرداخت جریمه ادامه پیدا میکنه؟ وسوال دیگم اینه که اخرین مهلت تعیین شده تا پایان ساعت کار بانک هاست یا میشه با پرداخت اینترنتی تا ساعت ۲۴ همون روز پرداخت کرد؟
1 پاسخ
توسط
در صورت پرداخت حق بیمه کارگران ساختمانی در خارج از مهلت مقرر مشمول جریمه می شوند.

مهلت پرداخت همان است که در برگ پرداخت درج شده اما مسئله اینجاست که ملاک برای سازمان تاریخ وصولی ارسالی از سوی بانک های عامل است و برخی بانک ها ممکن است(فقط ممکن است!) وصولی ساعات پایانی تاریخ مورد نظر را به علت اشکالات سیستمی تاریخ روز بعد اعلام کنند. در چنین مواردی پیگیری لازم است.

توصیه می کنم همواره حق بیمه را چند روز مانده به اتمام مهلت، پرداخت کنید