در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام چنانچه بیمه فرد همزمان از دو شرکت رد بشه چه اتفاقی می افتد؟ اگر بنا بر جریمه باشد کدام شرکت جریمه میشود؟ومبلغ جریمه چقدر می باشد؟
4 پاسخ
توسط
ممکن است بیمه شده ای در دو یا چندکارگاه اشتغال داشته باشد که طبق ماده 34 قانون تامین اجتماعی پرداخت حق بیمه وی از طرف کارفرمایان موصوف اجباری است و این اصلا اشکالی ندارد.

در صورتی بحث جرائم مطرح می شود که کارفرما بدون اشتغال کارگر در کارگاه، اقدام به ارسال لیست و پرداخت حق بیمه نماید.

بحث جرائم به شرایطی بستگی دارد که از حوصله این مطلب خارج است.
توسط (15,200 امتیاز)
نحوه محاسبه مستمری بازنشستگان بیمه شدگان شاغل در دو کارگاه یا بیشتر به صورت همزمان:
 براساس ماده ٣٤ قانون تامین اجتماعی: در صورتی که بیمه شده برای دو یا چند کارفرما کار کند ، هر یک از کارفرمایان مکلف اند به نسبت مزد یا حقوقی که می پردازند حق بیمه سهم بیمه شده را از مزد یا حقوق او کسر و به انضمام سهم خود به سازمان پرداخت نمایند .
 به همین منظور به جهت جلوگیری از تضییع حقوق افرادی که درپرداخت حق بیمه مشارکت بیشتری داشته اند ، با استناد به مواد ٧٢، ٧٥، و ٧٧ قانون تامین اجتماعی و تبصره های ذیل آنها نحوه محاسبه مستمری بیمه شدگانی که در زمان احراز شرایط و در طول مدت محاسبه متوسط مزد یا حقوق در دو یا بیش از دوکارگاه بطور همزمان بیمه پرداز می باشند به شرح ذیل تعیین می گردد:
        ابتدا دستمزد هر یک از کارگاههای مشمول کسر حق بیمه در طول ایام مربوط به محاسبه متوسط دستمزد به صورت ماه به ماه با هم و با رعایت سقف پرداخت حق بیمه تجمیع گردد.
         میانگین دستمزد مشمول کسر حق بیمه هر کارگاه جداگانه و با رعایت بند یک محاسبه شود .
 میانگین های بدست آمده در خصوص هر کارگاه در میزان سابقه اشتغال در همان کارگاه ضرب گردیده و بر عدد ٣٠ تقسیم شده و مجموع اعداد بدست آمده به عنوان مستمری استحقاقی بیمه شده خواهد بود.