در بیمه آتش سوزی توسط (150 امتیاز)
آیا بجز بیمه مسؤولیت وحریق کل بلوک ،مدیر ساختمان بیمه واجب دیگری را دارد که انجام دهد.؟بهترین شرکت بیمه ای در این زمینه کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز طبق قوانین بیمه آتش سوزی و آسانسور به عهده ی  مدیر ساختمان بوده و اجباری می باشد.

اما میتوان به صورت جامع یک بیمه نامه مسئولیت مدیر مجتمع و یا بیمه نامه جامع ساختمان تهیه کرد.این بیمه نامه ها به صورت کلی شامل پوشش بیمه نامه های آتش سوزی،آسانسور،مسئولیت و حوادث می باشند و میتوان گفت اکثر شرکت های بیمه ای این بیمه نامه را به خوبی و کامل ارائه می دهند.