در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارمند دفتر پیشخوانم و امروز برای یکی از مراجعه کنندگان اشتباها به جای واریز کردن حق بیمه فروردین حق بیمه اسفند ماه 94 را واریز کردم که زده پرداخت خارج از نوبت و من بعد از پرداخت متوجه اشتباه خود شدم لازم به ذکر است بیمه اسفند این شخص تا 1395/1/31 مهلت پرداخت داشت...چگونه میتوانم پول پرداختی رو پس بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط
اگر درست متوجه شده باشم، پول اضافه واریز شده است که منجر به ایجاد سابقه نمی شود!

 در صورت پرداخت فیش تکراری؛

فیش دوم به صورت ناشناس در واحد مالی شعبه مربوطه نشان داده می شود که غالبا کاربران محترم  شعب با کارفرما یا بیمه شده تماس گرفته و پیگیر ماجرا می شوند. در این موارد چنانچه مبلغ تکراری قابل انتقال به فیش ماه بعد باشد بدین صورت انجام می شود و در غیر این صورت با اخذ درخواست کتبی از کارفرما/بیمه شده وجه  اضافه واریزی (در صورت نداشتن بدهی) به وی مسترد می گردد.