در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در خصوص ارسال لیست بیمه میخواستم ببینم برای تهیه فهرست ریزکارد هر کارمند هر ماه باید تاریخ شروع به کار رو دوباره ماه مربوطه بزنیم یا همون تاریخ قبلی درسته؟ آخه من تو سامانه آپلود کردم ایراد کرفته که تاریخ شروع کار با تاریخ پرداخت بیمه یکی نیست.
1 پاسخ
توسط
درج تاریخ شروع به کار برای بار نخست که نام کارمند جدید را در لیست ثبت می کنید لازم است. برای ماههای بعد درج تاریخ شروع به کار اهمیت ندارد. خالی بگذارید.