در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر لیست بیمه رد شود چند وقت بعد در گزارش سابقه بیمه می آید؟ پولش را پرداخت نمی کنند  تا 31 ام. اما لیست رد شده. آیا بیمه رد میشود طوری که در گزارش سابقه بیاید؟ چند وقت بعد می آید در گزارش؟
2 پاسخ
توسط
وقتی لیست بیمه ارسال می شود. در یک بازه زمانی معینی کارفرما مهلت پرداخت دارد. بعد از آن توسط کاربران شعبه عملیات مربوطه روی لیست های دریافتی صورت می گیرد که منجر به ایجاد سابقه بیمه در سیستم شعبه و به تبع آن در سامانه مشاهده سوابق می گردد.
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام وقتی لیست ارسال میشود اگر حق بیمه واریز شود بعداز ریاضی فنی شدن لیست تایید وسابقه منعکس میشود اگر حق بیمه واریز نشود ولیست فقط ارسال شود باز ریاضی فنی میشود سابقه لحاظ میشود وبعداز آن اخطاریه مستند به لیست صادر وکارفرما را ملزم به پرداخت حق بیمه میکند...ایمانی