در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا ادارات دولتی ملزم به اعلام پرداخت اضافه کاری و پرداخت های  دیگه کارمندان  با کسرحق بیمه به سازمان تامین اجتماعی هستند؟
1 پاسخ
توسط
پرداخت هایی که مشمول کسر حق بیمه نیست به شرح زیر است:

بازخرید ایام مرخصی.

هزینه عائلمه مندی.

هزینه سفر و فوق العاده مأموریت.

عیدی.

مابه التفاوت کمک هزینه مسکن و خواربار در ایام بیماری.

حق شیر.

پاداش نهضت سواد آموزی.

حق التضمین (کسر صندوق).

خسارت اخراج و مزایای پایان کار.

پاداش افزایش تولید.

بجز موارد یاد شده "تمام مزایای نقدی" که تحت هر عنوان به صورت مزد، حقوق، کارمزد و یا کارآموزی به بیمه شده پرداخت می گردد، در صورتی که از حداقل حقوق و مزایای سال مربوطه کمتر نباشد، مشمول کسر حق بیمه است.