در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
در صورت عدم جوابگویی شرکت بیمه برای پرداخت ديه چیکار باید کرد
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

دوست عزیز دلیل اینکه پاسخگو نیستن رو باید مشخص کنید تا شفاف تر جوابتون رو بدیم

ولی اگر که تمام مدارک شما کامل و تکمیل هست و بدون دلیلی پرداخت نمیکنن از لحاظ حقوقی قابل پیکیری هست

چون طبق ماده۳۱قانون بیمه شخص ثالث باید بعداز تشکیل پرونده و تحویل مدارک بصورت کامل ۱۵ روزه پرداخت رو انجام بدن و طبق ماده۳۳ درصورت عدم پرداخت در۱۵ روز باید بابت هر روز تاخیر به شما جریمه نیم در هزار پرداخت نمایند

و پیشنهاد بنده به شما این سعی کنید با مصالحه دیه رو از شرکت بکیرین در صورتی که جواب نکرفتی با شکایت حقوقی قابل پیگیری می باشد