در بیمه مسافرتی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

اگر بیمه مسافرتی داشته باشیم و دچار هزینه درمانی در بیمارستان خارج از کشور بشیم برای دریافت هزینه چکار کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

در بیمه مسافرتی رایز شوتز با توجه به تعدد نمایندگی ارائه ی خدمات در سراسر دنیا شما می توانید هر گونه هزینه ی تحت پوشش این بیمه نامه را در همان کشور مقصد دریافت نمایید و احتیاجی به بازگشت به ایران و تشکیل پرونده خسارت داخل ایران نمی باشد.

حتی در سفرهای کمتر از هفت روز!

شرکت ترنم آسایش و آرامش مفتخر است این بیمه نامه را به صورت حضوری یا غیر حضوری برای مسافرین محترم با بهترین قیمت صادر نماید.