در بیمه مسافرتی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا نیاز به خرید بیمه مسافرتی وقتی با تور به خارج از کشور می رویم وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

دوست عزیز معمولا آژانس های مسافرتی برای تورهای خود بیمه ی حادثه تهیه می نمایند و در صورت بروز حادثه هزینه های درمانی تحت پوشش بیمه نامه قرار می گیرد. ولیکن بیمه مسافرین خارج از کشور علاوه بر حادثه هرگونه  هزینه های درمانی دیگری را نیز تحت پوشش قرار می دهد.

به عنوان مثال برای مسافرت به کشور ترکیه موارد زیر تحت پوشش بیمه نامه می باشد.

هزينه هاي پزشکي و بستري شدن در بيمارستان تا سقف 10.000 يورو و فرانشيز 25 يورو.
هزينه هاي فوري دندانپزشکي تا سقف 400 يورو و فرانشيز 25 يورو.
هزينه هاي تاخير در حرکت تا سقف 180 يورو.
هزينه جابجايي يا بازگرداندن بيمه گزار به کشور در طول سفر در اثر بيماري يا حادثه به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.

بازگشت اعضاي بلافصل خانواده همراه بيمه گزار به کشور به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
سفر اضطراري يکي از اعضاي بلافصل بيمه گزار به کشور مقصد به دليل بستري بودن، روزانه 85 يورو تا سقف 850 يورو.
هزينه هاي فقدان گذرنامه، گواهينامه رانندگي و شناسنامه در خارج از کشور تا سقف 200 يورو.
خدمات ارتباطي رايگان.
بازگشت اضطراري به کشور به دليل فوت يکي از اعضاي بلافصل خانواده به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
تحويل دارو به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
بازگرداندن جسد متوفي به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
حواله تضميني وجوه نقد تا سقف 850 يورو.
معاضدت حقوقي تا سقف 1500 يورو.
حواله وجوه نقد تا سقف 850 يورو.

يافتن و ارسال بار و ملزومات شخصي به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 جبران خسارت فقدان بار تحويلي به هواپيما تا سقف 200 يورو.

جبران خسارت تاخير در ورود بار همراه مسافر تا سقف 100 يورو.

قبل از شروع سفر خود از مسئول تور خود جویا شوید که بیمه نامه ی مسافرتی شما چه پوشش هایی دارد  تا در صورت نیاز اقدام به تهیه بیمه نامه مسافرین خارج از کشور نیز نمایید.