در بیمه مسافرتی توسط

بهترین بیمه مسافرتی خارج از کشور

2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

درحال حاضر شرکت رایتز شوتز در تمامی نقاط جهان در مسافرت شما را تحت پوشش قرار می دهد و در صورت وقوع حادثه یا بیماری هزینه های شما در کشور مقصد از طریق امدادرسان های مستقر در همان کشور پرداخت می گردد.

بیمه های صادره توسط شرکت راتیز مورد قبول کلیه ی سفارت ها می باشد.

شما می توانید این بیمه نامه را با بهترین نرخ از شرکت ترنم آسایش و آرامش (نماینده ی بیمه ملت) تهیه نمایید.