در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط
این پیام مربوط به بیمه شدگان خاص (مشاغل آزاد و اختیاری و ساختمانی و قالیبافی) می باشد و معنای آن این است که باید فیش بدهی گذشته پرداخت شود. گاهی خود سیستم گردش حساب بدهی گذشته را صادر می کند و گاهی باید به شعبه مراجعه کنید.

البته گاهی ممکن است از گذشته ها فیش پرداخت نشده ای در سیستم شعبه موجود باشد که باید آن را ابطال کرد(توسط کاربر شعبه)
توسط (100 امتیاز)
مشکل من دقیقا مانند شماست و به شعبه که مراجعه میکنم همون فیشی که سیستم برام صادر نکرده رو بهم میدن و هر چی براشون تعریف میکنم سر در نمیارن.لطفا من رو راهنمایی کنید
توسط
مشکل من دقیقا مانند شماست و به شعبه که مراجعه میکنم همون فیشی که سیستم برام صادر نکرده (که جلوش نوشته امکان ایجاد بدهی تا زمان وصول بدهی نیست)رو بهم میدن و هر چی براشون تعریف میکنم سر در نمیارن.لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکر