در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

برگ پرداخت بيمه مادرم براي سه ماهه اول سال به صورت اينترنتي پرداخت شده ولي براي سه ماه دوم سال ميخواهم درخواست برگ پرداخت بدهم ميزنه عدم صدور / امکان ايجاد بدهي تا زمان وصول بدهي قبلي وجود ندارد ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

معمولا پرداخت هاي هر روز تا 24 ساعت بعد(روز بعد) در سازمان تامين اجتماعي ثبت مي شود. ممکن است واحد حسابداري اين کار را نکرده باشد.البته بهتر است از انجام عميلات تراکنش بانکي با اخذ صورتحساب کارت خود از موضوع اطمینان حاصل کنید.