در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (27,860 امتیاز)
فیش فرورین ماه رو حدود یک هفته پیش پرداخت کردم ولی الان هرچه فیش اردیبهشت رو درخواست میکنم با خطای "امكان ايجاد بدهي تا زمان وصول بدهي قبلي وجود ندارد" مواجه میشوم
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بهترین پاسخ

دو مشکل امکان دارد وجود داشته باشد تا خطای "امكان ايجاد بدهي تا زمان وصول بدهي قبلي وجود ندارد " ظاهر شود:

  1.  فیش اردیبهشت صادر شده ولی برای شما قابل مشاهده نیست که در اینصورت باید به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کنید.
  2.  مبلغ فیش فروردین ماه توسط تامین اجتماعی وصول نگردیده که باز در اینصورت نیز باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید.