در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
با عرض سلام،بنده حدود 1ماه پیش تصادف کردم و برای خسارت وارده به ماشین که 600هزار تومان شده بود از بیمه بدنه استفاده کردم. متاسفانه بعد از گذشت این 1ماه دوباره تصادف کرده ام و میخواهم یکبار دیگر از بیمه بدنه استفاده کنم. خسارت وارد شده حدود 3میلیون تومان است، آیا این امکان وجود دارد که برای بار دوم از بیمه بدنه استفاده کنم؟  (ماشین را 4ماه است که بیمه کرده ام)
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
بله میتوانید ولی اینبار ۲۰% فرانشیز از کل خسارت پرداختی  کم خواهد شد.
به امید آرامش و سلامتی
با امتیاز رضایت خود را اعلام فرمایید
با تشکر