در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)

در طی یکسال چند مرتبه می توان از بیمه بدنه استفاده کرد؟

بنده 4 ماه است که ماشین خود را بیمه کرده ام و یکماه پیش از بیمه خود برای جبران خسارت 600هزار تومانی استفاده کردم ولی متاسفانه پس از گذشت این مدت دوباره تصادف کردم و خسارت وارده حدود 3میلیون تومان می باشد.

 آیا میتوانم یکبار دیگر از بیمه بدنه استفاده کنم؟ با تشکر

1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز محدودیتی ندارد اما در خسارت های بعدی سهم پرداختی شما بیشتر میشود که به عنوان فرانشیز لحاظ میشود

بخشی از هر خسارت بعنوان فرانشیز به شرح ذیل بر عهده بیمه گذار می باشد.

  • فرانشیز خسارتهای جزیی ناشی از حادثه و آتش سوزی جهت کلیه وسایط نقلیه به شرح ذیل:
    • فرانشیز خسارت اول 10% مبلغ خسارت حداقل 500.000 ریال
    • فرانشیز خسارت دوم و به بعد 20% مبلغ خسارت حداقل 500.000 ریال
  • در صورت تحقق هر یک از موارد ذیل علاوه بر موارد مذکور 10% به فرانشیز های اعلام شده فوق الاشاره اضافه میگردد(صرفاً درصد)
    • سابقه رانندگی راننده اتومبیل موضوع بیمه نامه بدنه در تاریخ حادثه کمتر از 3سال باشد.
    • سن راننده در تاریخ حادثه کمتر از 25 سال باشد.
  •  فرانشیز خسارت ناشی از حوادث تصادفات رانندگی در صورتیکه راننده وسیله نقلیه بیمه شده،مقصر حادثه نباشد و مسئول حادثه شخص ثالث شناخته شده ای باشد به نصف فرانشیز خسارت اول تقلیل میابد(درصد و حداقل).
  •  فرانشیز خسارت کلی ناشی از حادثه و آتش سوزی 10% مبلغ خسارت تعیین میگردد.
  • فرانشیز خسارت سرقت اعم از جزیی و کلی 20% مبلغ خسارت تعیین میگردد.