در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من قبل از عید درخواست فیش 3 ماهه اسفند – فروردین – اردیبهشت رو درخواست کردم . فیش رو داد اما مبلغ اسفند ماه رو زده بود. پرداخت کردم . الان که مجددا فیش درخواست میکنم مینویسه "امكان ايجاد بدهي تا زمان وصول بدهي قبلي وجود ندارد" . چجوری باید بدهی رو صاف کنم در حالی که شناسه واریز و مبلغ دقیق رو نمیدونم ؟
قبل توسط (100 امتیاز)
با سلام ، بنده تمامی حق بیمه ۱۴۰۱ و فروردین ۱۴۰۲ را هم در اسفند ۱۴۰۱ پرداخت کرده ام ولی العان برای پرداخت حق بیمه اردیبهشت ۱۴۰۲ از سایت تامین اجتماعی میگه امکان ایجاد بدهی تا وصول بدهی قبلی وجود ندارد در حالی که هیچ بدهی به بیمه ندارم و تمام بیمه هایم را یک ماه قبل پرداخت میکنم ، با توجه به اینکه امکان نداره از اسفند ۱۴۰۱ تا الان حق بیمه رو بانک با بیمه تسویه نکرده باشه چرا نمیتونم حق بیمه اردیبهشت ۱۴۰۲ رو پرداخت کنم و با پیام ذکر شده در بالا مواجه میشم ؟!! لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه ، ضمنا در لیست سوابق تامین اجتماعی تمامی بیمه هایم تا فروردین ۱۴۰۱ و خود فروردین ماه هم پرداخت شده است ، ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
فیشهای پرداختی بیمه آنلاین کارسازی نمیشه و توی بانک رفاه 24 ساعت و توی بانکهای دیگه 48 ساعت طول میکشه تا ثبت و کارسازی بشه بخاطر همین باید صبر کنید تا کارسازی و ثبت بشه و از نظر بیمه فاقد بدهی بشید تا بتونید دوباره فیش جدید بگیرید