در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (3,660 امتیاز)
شرکت های دانش بنیان چه زمانی به پرداخت های بیمه ای نیاز دارند و این پرداخت ها به چند بخش تقسیم می شود؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
شرکت ها (اعم از دانش بنیان و غیر دانش بنیان) به طور کلی موظف به پرداخت حق بیمه های اجباری هستند و از آنجایی که عمده شرکت های داخل کشور عضو صندوق بیمه تأمین اجتماعی می باشند، پرداخت حق بیمه باید به این صندوق صورت گیرد.
هنگام آغاز پرداخت حق بیمه برای شرکت نیز از روزی است که شرکت به حکم قانون ثبت شده و اعلامیه آن در روزنامه رسمی کشور آمده است.
شرکت ها و کارفرمایان (حقیقی) عضو صندوق تأمین اجتماعی جدا از پرداخت حق بیمه کارکنان خود، طبق ماده 38 قانون تأمین اجتماعی، موظف به پرداخت حق بیمه قراردادها نیز می باشند.

این مبلغ شامل کلیه قراردادهای شرکت (کارفرما) بوده و نحوه محاسبه و پرداخت آن بر اساس بخشنامه 14 درآمد سازمان تأمین اجتماعی (و مشتقات آن) است.