در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
پدر من سال 94با موتور به زمین خورده بود که پزشک قانونی 206 درصد از کار افتادگی اعلام کردبعدا  چون راننده خود مقصر بود بیمه به اندازه 206 درصد از کار افتادگی دیه  نداد و سال 95 کلا 150 میلیون داده آیا میشود بقیه دیه را از صندق تامین خسارتهای بدنی دریافت کرد
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

متاسفانه ایین نامه۶۷/۱ و۶۷/۲ بیمه هارو ملزم کرده غرامت راننده رو فقط تا سقف سرمایه بیمه پرداخت کنند و متاسفانه برای مابه التفاوت هم نمیشه به صندوق مراجعه کرد

ولی  با شکایت حقوقی میشه دیه کامل رو از بیمه گرفت که در این زمینه وحدت رویه وجود نداره