در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
قبلا جایی کار میکردم هشت سال . چهار سال بیمه ریخته و بیمه رو قطع کرده.  الان که از پیشش در اومدم  اگر بیمه اختیاری ادامه بدم، میشه بعدش شکایت کنم ؟
1 پاسخ
توسط
بله می توانید با مراجعه به اداره کار و طرح شکایت موضوع ماده 148 قانون کار از کارفرما شکایت نموده و با پیگیری از طریق مراجع قضائی و تامین اجتماعی سابقه بیمه خود را ایجاد کنید.