در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام. از تاریخ 1393.2.1 تا 1395.11.11 مشغول کار بودم .قرار داد بنده تا اخر سال 95 هست . چون در تاریخ 1396.2.1 مشمول خدمت سربازی هستم به دلیل صلاح دید مدیریت از من خواسته شد تا کارم رو ترک کنم و تجهیزات و سیستم های کامپیوتری رو در اختیار نیرو های جدیدالورود بزارم و ترک کار از جانب من و به اختیار من نبوده.

 قرار بود برای پست دیگه ای از من استفاده بشه که حدود یک هفته هست که وضعیت من معلق هست.به دلیل اینکه سه روز غیبت = اخراج هست و هنوز به من اطلاعی از نحوه ادامه کار یا عدم همکاری ندادند ، فرم استعفایی رو قبل از اتمام این سه روز پر کردم .

 ایا من مشمول بیمه بیکاری میشم ؟ آیا بیمه بیکاری به وجه کاری در آینده خدشه ای وارد میکنه ؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام در صورت استعفا نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید (بیکاری اختیاری محسوب می شود)

در صورت اخراج می توانید برای دریافت بیمه بیکاری تا زمان اعزام به خدمت استفاده نمایید

بیمه بیکاری یکی از حمایت های تامین اجتماعی برای کارگران می باشد و در صورت استفاده خدشه ای به سوابق کاری شما وارد نمی کند

بیمه بیکاری