در سایر توسط (120 امتیاز)
سلام من سال ۹۱با داشتن۱۷.۵سنوات و ۱۳.۵بدون احتساب مدت تحصیل به نشانه اعتراض به بی عدالتی در آموزش و پرورش ترک خدمت کردم و به دلیل غیبت اخراج شدم . چطور میتوانم برای احقاق حق خودم اقدام کنم و به کجا باید مراجعه کنم؟ با توجه به سنواتم حقوق من طبق چه معیاری پرداخت می شود و چقدر زمان می برد ؟به نظر شما برای این کار اقدام به گرفتن وکیل بکنم بهتراست یا خودم پیگیر کارم باشم ؟ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مشمول قانون کار باشید میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز مطالبات پایان کار خود اقدام نمائید.