در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام من خانه دار هستم ببخشین می خواستم بدونم من چه بیمه ای رو انتخاب کنم که  ماهانه مبلغی  دریافتی داشته باشم و این بیمه بیماریهای خاص و از کار افتادگی  هم داشته باشه .باسپاس
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز تمامی بیمه های عمر این شرایط را دارا هستند.

شما میتوانید با تهیه یک بیمه عمر برای خودتان تمامی پوشش های آن را داشته و در انتها از مستمری استفاده نمایید.

پوشش های بیمه عمر شامل:

  1. پوشش فوت
  2. پوشش حادثه
  3. پوشش امراض خاص
  4. پوشش از کار افتادگی

می باشد.

همچنین در بخش سرمایه گذاری سالانه به مبلغ پرداختی شما سود تعلق گرفته و در انتهای قرارداد میتوانید آن را به صورت یکجا دریافت نموده و یا از مستمری آن استفاده نمایید.

جهت اطلاعات بیشتر از این بیمه میتوانید به تلگرام اینجانب پیام داده و یا با سایر نمایندگان و مشاوران حاضر در سایت در تماس باشید.