در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه
واقعیتش من دو ماه پیش یه تصادف بد کردم.
سمت شاگرد نشسته بودم. و یه سری آسیب دیدم که خدارو شکر به خیر گذشت.
میخاستم بدونم مبلغ دیه ای که به من میدن چقدر هستش. تا برج 12 واسه ی من طول درمان زدن. که 3ماه میشه
متن نامه ی پزشک قانونی به این ترتیب که :
1 کبودی و تورمه لب بالا .2 ساییدگی پشت دست چپ (حارصه).3 شکستگیه 20 درصد از تاج دندان.4شکستگیه استخوان بینی که طی عمل جراحی جا اندازی شده است.5 خرد شدگی ثلث تحتانی استخوان بازوی دست راست که طی عمل جراحی ارتوپدی و استفاده از دوات فلزی ثابت شده است.6 سیاه شدگی بازوی دست راست که صدمات. در برخورد با جسم سخت ایجاد شده است

خیلی ممنون میشم اگه کسی بهم بگه مبلغ دیه حدودا چقدر میشه

با تشکر
ماهان.اهواز✌
2 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)

با سلام خدمت دوست گرامی

شما فعلا در طول درمان به سر میبرید.بعد از طول درمان  پزشک قانونی نظریه خودش رو به دادگاه ارجاع میده

وسپس دادگاه بابت مواردی که ذکر فرمودین درصد تعیین میکنه که قابل محاسبه می باشد.

درحال حاضر قابل محاسبه نمی باشد.