در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

نظریه پزشکی قونانی اینه میخوام بدونم دیه تقریبا چقدی میشه

ممنون از سایت خوبتون

  1. جراحت متلاحمه مچ دست چپ همراه با پارگی تاندون باز کننده انگشت چهارم دست چپ
  2. سائیدگی زانوی پای چپ حارصه
  3. سائیدگی مچ دست راست حارصه
  4. تورم استخوان بینی
  5. شکستگی استخوان گونه چپ هاشمه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در گزارش نهایی پزشکی قانونی، درصد هر یک اسیب های وارده قید می شود و دادگاه بر اساس همین گزارش اقدام به صدور رای می کند.

زمانی که هنوز جراحات بهبود کامل نیافته و وضعیت سلامتی و آسیب مصدوم تثبیت نشده، نوع و محدوده حراحت را لیست می کند و به دادگاه گزارش می دهد.