در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید لطفا بفرمایید روش محاسبه و فرمول حق سنوات و عیدی کارگر توسط اداره کار ب چه صورت است
من یکسال و چهار ماه مشغول کار بودم بی دلیل اخراج شدم در این مدت فقط سه روز مرخصی داشتم که بخاطر همین هم مرخص شدم پشیمون شدن مرخصی دادن اخراجم کردن با توجه به مدت اشتغالم  محاسبه حقوق و عیدی فرمولش به چه صورت محاسبه میشه لطفا اگه امکان داره شماره تماس بدین مرسی
از خوزستان
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارفرما بدون عذر موجه شما را از کار اخراج کرده باشند شما می توانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه و ثبت دادخواست ، نسبت به بازگشت بکار اقدام نمائید و در صورتیکه دلیل موجه بر اخراج شما داشته باشند ، بابت هر سال کارکرد معادل یکماه بعنوان سنوات پایان کار و به ازای یکسال کارکرد معادل دو برابر حقوق مبنای شما پرداخت خواهد شد که این پرداختی نباید از 3 برابر حداقل حقوق مصوب بیشتر باشد. در صورت نیاز به توضیحات بیشتر می توانید با شماره های ذیل تماس بگیرید